Teksaslı Bursasporlular Derneği’nin geleneksel iftar programı, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda gerçekleşti. Organizasyon, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatırken, Bursaspor camiasını aynı sofrada buluşturdu.





Başkan Aydın’dan Geçmiş Olsun Mesajı
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, iftar programına katılarak tribün lideri Selim Kurtulan’a tedavisi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Aydın, “Bayramımız yaklaşıyor. Allah önce Kadir Gecesi’ne, sonrasında Ramazan Bayramı’na eriştirsin.” ifadelerini kullandı.
Birlik ve Süper Lig Hedefi Vurgusu
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, camiaya birlik mesajı vererek, “Allah’ın izniyle önümüzdeki sene bu zamanlarda Süper Lig’e çıkacağımız iftarda birlikte oluruz.” dedi. Tribün lideri Selim Kurtulan ise yöneltilen iyi dileklere, “İyi ki varsınız” yanıtını verdi.
Binlerce Taraftar Kenetlendi
Osmangazi Belediye Başkanı’nın yanı sıra Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan ve CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın da katıldığı iftar, binlerce Bursaspor taraftarını bir araya getirdi. Organizasyon, kentin bütünleşerek şampiyonluğa olan inancını bir kez daha ortaya koydu.
























