Ankara'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eski Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı. Musa Ateş'in cenazesi, son yolculuğuna uğurlandı ve Emir Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kalp krizinden vefat etti
Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde binadan çıkarken motosikletli iki saldırganın silahlı saldırısında hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, dün sabah sahura kalktıktan sonra fenalaştı. Yakınlarının ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini tespit etti. Ancak, tüm çabalara rağmen Musa Ateş, Bursa Şehir Hastanesi’nde kurtarılamadı.
Ateş’in cenazesi bugün helallik için Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi’ndeki evine getirildi. Ateş’in eşi Saniye Ateş ile kızları Selma ve Semra Ateş, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Musa Ateş'in cenazesi, helallik alınmasının ve duaların ardından cenaze namazı için Emir Sultan Camii'ne götürüldü.
Cenaze törenine Musa Ateş'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, eski Ülkü Ocakları Başkanı Atila Kaya, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birçok vatandaş katıldı.
Musa Ateş'in cenaze namazı kılındıktan sonra oğlu Sinan Ateş'in de kabrinin bulunduğu Emir Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
















