Ardventure Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ligin namağlup lideri Beşiktaş’ı İstanbul’da 30-29 yenerek önemli bir galibiyete imza attı ve zirvedeki puan farkını bire indirdi.

Karşılaşma Büyük Çekişmeye Sahne Oldu
Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, ligde 24’üncü hafta erteleme maçında Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Maç, baştan sona dengeli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin ve meclis üyeleri de tribünden takımı destekledi.
İlk Yarı Berabere, İkinci Yarı Nilüfer’in Üstünlüğü
Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı 13-13 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda daha organize bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, maçın son bölümünde üstünlüğü ele geçirdi ve sahadan 30-29’luk galibiyetle ayrıldı.
Ligde 19’uncu Galibiyet ve Zirveye Yakınlık
Bursa temsilcisi, ligdeki ilk maçı 32-32 berabere tamamlamıştı. Bu sonuçla Nilüfer Belediyespor, rakibine karşı üstünlüğünü sağlamış oldu. Ligdeki 19’uncu galibiyetini alan Bursa ekibi, puanını 40’a çıkararak lider Beşiktaş ile arasındaki farkı 1’e indirdi.























