Bursada Bugün muhabiri Fatih Mısır'ın haberine göre; Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre, suç örgütü esnaf ve iş yeri sahiplerini hedef aldı. Örgüt üyelerinin korkutucu yöntemlerle mağdurları kendi mekanlarına çağırıp kapıları kilitlediği, sopayla döverek cezalandırdığı belirlendi. Ayrıca eğlence mekanlarını basarak iş yeri sahiplerini darp ettikleri ve cebir ile tehdit yoluyla bu mekanları ele geçirmeye çalıştıkları ortaya çıktı.



İnşaat Sitesinde Kameralar Kırıldı, Dairelere El Konuldu
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir inşaat sitesine kalabalık bir grupla giden örgüt üyelerinin, lider B.Ç'nin talimatıyla site kameralarını kırdığı, inşaat firması çalışanlarını darp ettiği ve bazı dairelere el koyduğu tespit edildi. Örgütün bu daireleri usulsüz sözleşmelerle vatandaşa satarak haksız kazanç sağladığı ve mağduriyetlere yol açtığı da soruşturma dosyasında yer aldı.
19 Şüpheli Gözaltında, Silahlar Ele Geçirildi
19 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda örgüt lideri B.Ç ile birlikte 18 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Z.Ü, R.B, M.G, Ö.Ö, A.G, O.Ç, M.Ç, M.C, M.S, M.G, İ.K, M.Ü, B.V, C.B, A.Y, Ö.Ş, M.Ş ve A.K bulunuyor. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 24 tabanca fişeği ve 2 kesici/delici alet ele geçirildi.





















