Türkiye son günlerde yeniden deprem hareketliliği yaşıyor. Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen art arda depremlerin ardından, bu kez Marmara Denizi’nde İstanbul’u da etkileyen bir sarsıntı kaydedildi.
Marmara Denizi’nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 11.57’de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin 14.2 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Sarsıntı İstanbul’un birçok ilçesinde hafif şekilde hissedildi, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.Sındırgı’da Deprem Fırtınası Sürüyor
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ise deprem hareketliliği devam ediyor. Bölgede bugün sabah saatlerinde 06.16’da 4.7, ardından 06.20 ve 06.21’de 4.2 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.

















