Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve mahalle sakinlerinin ilettiği sorunlara çözüm üretmek amacıyla Cumhuriyet, Barış ve Başköy mahallelerinde saha incelemelerinde bulundu.Kent genelinde planlanan projeleri yerinde görmek için mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Şadi Özdemir, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlar ve site yöneticileriyle görüşerek talep ve şikayetleri dinledi. Ziyaretlerde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Zerrin Güleş, Sinan Sarıbal ve Okan Şahin de yer aldı.



İlk durak Cumhuriyet Mahallesi oldu
Saha programına Cumhuriyet Mahallesi’nden başlayan Başkan Şadi Özdemir, bölgede bulunan aile sağlığı merkezinin büyütülmesine yönelik çalışmaları inceledi. Sağlık hizmetlerinin daha etkin ve konforlu şekilde sunulabilmesi amacıyla planlanan düzenlemeler hakkında yetkililerden bilgi alan Özdemir, çalışmaların mevcut ihtiyaçlara göre şekillendirilmesi gerektiğini belirtti.
Barış Mahallesi’nde çevre sorunları ele alındı
Başkan Özdemir’in bir sonraki durağı Barış Mahallesi oldu. Burada bir konut sitesinde yaşanan çöp sorunuyla ilgili incelemelerde bulunan Özdemir, site yöneticileriyle bir araya geldi.Çevre temizliği ve atıkların düzenli şekilde toplanması konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyen Başkan Özdemir, çözüm için ilgili birimlerle koordineli çalışma yürütüleceğini ifade etti.Dökümcüler Sitesi’nde atık yönetimi görüşüldü
Saha ziyaretlerinin son adresi ise Başköy Mahallesi’nde bulunan Dökümcüler Sitesi oldu. Bölgede yaşanan atık sorununa ilişkin firma yetkilileri ve site yönetimiyle toplantı gerçekleştiren Özdemir, çevre temizliği ve atık yönetimi konusunda atılacak adımları değerlendirdi.



















